Senior Fit

U wordt ouder. Dat betekent dat de kracht, flexibiliteit en snelheid van lichaam en geest langzaam minder wordt. Andere aandachtspunten bij het ouder worden zijn overgewicht, conditie, coordinatie en balans.

Het aantal senioren in Nederland neemt sterk toe. Van de Nederlandse bevolking is 24% vijfenvijftig jaar of ouder. Over 25 jaar zal dit percentage gegroeid zijn tot 40%. Slechts 41% van de senioren voldoet aan de Nederlandse Norm Gezond Bewegen (een half uur matig intensieve lichamelijke activiteit op tenminste vijf, maar bij voorkeur alle dagen van de week).

Juist voor senioren is het erg belangrijk om voldoende te bewegen. Mede door voldoende beweging kunnen senioren hun jaren in goede gezondheid verlengen. SeniorFit is speciaal bedoeld voor de Senior die graag lichamelijk en geestelijk in balans wil blijven.

Wij bieden een speciaal SeniorFit programma.Tijden deze lessen wordt er veel aandacht besteed aan het verbeteren van de algehele conditie, verbeteren van spierkracht, coordinatie en lenigheid.

Ieder senior vanaf 50+ is welkom om mee te doen aan deze 30 minuten durende lessen.

Aankomende lessen

20-06 09:00 - 10:00 Merlijn Wentink
25-06 09:00 - 10:00 Merlijn Wentink

Wil je aan een les deelnemen? Meld je dan aan via de app!

Senior Fit sfeerimpressies

Meer informatie over Senior Fit

Wil je meer informatie over Senior Fit? Vul dan het onderstaand formulier in.

Nog meer van onze groepslessen