ClubJoy Yoga

Wat is ClubJoy Yoga?

ClubJoy Yoga is een groepsfitnessprogramma gebaseerd op oosterse ontspanningsoefeningen uit de Yoga en T'ai chi. Tijdens de les vormen zes thema's samen een geheel. Enkele of meerdere van deze thema's komen samen in de oefeningen. Ademhaling en concentratie zijn thema's waar de geest door wordt geprikkeld. Coördinatie, flexibiliteit en kracht vormen de drie thema's die het lichaam prikkelen. Geniet van ClubJoy Yoga. Beleef de ontspanning en inspanning.

Er zijn 7 elementen die dit trainingsprogramma tot een succes maken:

  • Ontspanningsoefeningen
  • Spierversterkende oefeningen voor boven- en onderlichaam
  • Veilig en effectief trainen onder begeleiding
  • Eenvoud, dus door iedereen te volgen
  • Verschillende soorten muziek die zorgen voor ontspanning en motivatie
  • Het programma wordt iedere drie maanden vernieuwd. Herkenning, succes en groei zijn het gevolg van het drie maandentraject. Je wordt werkelijk goed!
  • Een speciaal opgeleide coach die zich per drie maanden laat bijscholen met als doel je opnieuw te inspireren tot het blijven werken aan je algemene fitheid

Voor wie is ClubJoy Yoga?

ClubJoy Yoga is geschikt voor een brede doelgroep ongeacht leeftijd, niveau en geslacht. Na het volgen van een reeks ClubJoy Yoga lessen zal fitheid je beloning zijn. Omdat ClubJoy Yoga ertoe bij kan dragen dat je rugklachten en gewrichtsklachten verminderen, kun je in goed overleg met een specialist en de coach deze les volgen. Werk naar een fitter niveau! Volg ClubJoy Yoga lessen!

Volg een les en ervaar hoe leuk ClubJoy Yoga is!

ClubJoy Yoga sfeerimpressies

Meer informatie over ClubJoy Yoga

Wil je meer informatie over ClubJoy Yoga? Vul dan het onderstaand formulier in.

Nog meer van onze groepslessen