Fit & Shape

Wat is ClubJoy Fit & Shape?
ClubJoy Fit & Shape is de meest gevarieerde groepsles van ClubJoy met een breed scala aan oefeningen uitgevoerd op geweldige muziek van toen en nu. De workout bestaat uit een cardiodeel en een krachtdeel. Je werkt op plezierige wijze aan je coördinatie, snelheid, bewegelijkheid, hart- en longconditie, kracht, een positieve instelling en je mentale en fysieke fitheid. In het krachtdeel gebruiken we  een mat, elastiek en gewichten. ClubJoy Fit & Shape laat zien dat sport, plezier en algehele gezondheid gemakkelijk samen gaan.

Is ClubJoy Fit & Shape iets voor mij?
ClubJoy Fit & Shape is voor iedereen die op een plezierige en gevarieerde wijze wil werken aan zijn of haar fitheid. ClubJoy Fit & Shape is voor iedereen toegankelijk, ongeacht het conditieniveau, omdat er voor alle niveaus opties worden aangereikt. Je hoeft niet fit te zijn om te beginnen, wel mobiel. ClubJoy Fit & Shape is een ideaal programma om je persoonlijke fitheid naar een hoger niveau te brengen.

Hoe ziet een ClubJoy Fit & Shape les eruit?
Een ClubJoy Fit & Shape les is zeer afwisselend doordat iedere oefening weer anders is. De ene helft is een cardiogericht deel met aerobische en dansante moves. De andere helft bestaat uit krachtoefeningen. Je gaat in dat deel actief aan de slag met een elastiek en/of eventueel gewichtjes. De muziek en de instructeur zorgen ervoor dat je gemotiveerd wordt om jezelf, voor meer dan 100%, in te zetten voor iedere oefening. Maar natuurlijk bepaal je zelf hoe ver je gaat. Na de les voel je jezelf fit, energiek en soepel.

Results ClubJoy Fit & Shape:

  • Positief effect op botten en gewrichten
  • Verbetering coördinatie, kracht en mobiliteit
  • Tijdens de ClubJoy Fit & Shape les verbrand je tussen de 400 en 600 calorieën
     

Share the moves & Share the fun!

Fit & Shape sfeerimpressies

Meer informatie over Fit & Shape

Wil je meer informatie over Fit & Shape? Vul dan het onderstaand formulier in.

Nog meer van onze groepslessen